Over ons

Al meer dan 26 jaar de decoratiespeciaalzaak voor mensen met een goede smaak.

Raf Vandenberghe is de 4de generatie die leeft met én voor kleuren. Ruincolor (ruïn-color, beter gekend onder de naam Vandenberghe Verf) werd opgericht in 1921. Uit deze groot- en kleinhandel groeide het idee om naast verf en behang ook gordijnen en schilderwerken aan te bieden. We zochten hiervoor een nieuwe locatie en vonden die vlak naast het stadhuis in Poperinge, tende Poperinge. Zo staan Raf, Griet en hun team in voor de totale decoratie van uw woning en dit van advies tot uivoering. Wist je trouwens dat tende Italiaans is voor gordijnen :-)

Van professioneel advies tot precieze plaatsing en uitvoering

De keuze aan stoffen, stijlen en systemen om ramen af te schermen en sfeer te creëren in je interieur was nog nooit zo groot. Gelukkig hebben de creatieve specialisten van tende® alle nodige kennis en kunde in huis. Wij luisteren naar je wensen, stellen de nieuwste trends, technieken en producten voor en zorgen voor een vakkundige meting en precieze plaatsing. Want wij zijn eigenlijk net als u: pas tevreden als het perfect is. 

Van behang, verf en tapijten tot de schilderwerken en plaatsing van transparante- en overgordijnen: bij tende® kan je terecht voor de totaalinrichting van je interieur. 

Diversiteit en kwaliteit

Wij realiseren een veelheid van stijlen, van het meest somptueuze klassieke interieur tot de strakheid van een avant-garde inrichting. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen, volgens uw persoonlijke smaak, met respect voor uw leefruimte en binnen uw vooropgesteld budget.

Wij staan garant voor een ruim en hedendaags aanbod, een creatieve en vakkundige begeleiding en een deskundige confectie en plaatsing. 

Bent u op zoek naar raamdecoratie en schilderwerk die past bij uw interieur en bij uzelf? Breng dan zeker een bezoekje aan tende Poperinge, want wij zijn eigenlijk net als u pas tevreden als het perfect is. 

Missie/Visie

Gepassioneerd creëren we - samen met u - een unieke leefwereld waarin u zich helemaal thuis voelt.

Visie: Wij streven steeds naar een unieke decoratie van uw interieur. 

- We nemen de tijd om te luisteren, te kijken, scherp aan te voelen, gerichte vragen te stellen.
- We inspireren, prikkelen en verrassen
- We kennen de nieuwste trends
- Ons innovatief en ambachtelijk vakmanschap garandeert technische en creatieve oplossingen voor elke situatie
- We zijn pas tevreden als u dat ook bent én blijft

 

 Raf, Griet en hun enthousiast team 

Contacteer ons